İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Tanıtım Günleri

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunları yaratıcı gücü yüksek bir tasarımcı olmanın yanında teknolojiyi ve onun ürünlerini çok iyi değerlendirebilen ve diğer meslek dalları ile sıkı bir işbirliğini yürütebilecek alt yapıya sahip birer koordinatör olarak yetiştirilmelidir. Bu nedenle üniversitemiz ve bölümümüz bu amaca hizmet etmek üzere gereken nitelikleri taşımakta ve gereken olanakları sağlamaktadır. İstinye ailesi olarak; eğitim süreciyle ilgili bilgiler alabilmeniz, imkanlarımızı görmeniz ve akademisyenlerimizle tanışabilmeniz için Topkapı Kampüsümüzde 702 ve 703'te sizleri bekliyoruz. Ayrıca Online olarak da linke tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.