Michelin yıldızlı Lucas Carton Restoran Stajı

İstinye Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Onur Metin, dünyanın en prestijli restoranlarından biri olan Lucas Carton’da staj yapacak.

8. yarıyılını tamamen staj ve mezuniyet projelerine ayıran İstinye Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nün 4. Sınıf Öğrencisi olan Onur Metin, uzun stajını Fransa’nın başkenti Paris’te yer alan Michelin yıldızlı Lucas Carton Restoranda gerçekleştirecek.

18. yüzyıldan itibaren dünyaca ünlü şeflerin çalışmış olduğu Lucas Carton Restoran; Şef Alain Senderens, yerini alan Şef Julien Dumas ve ardından Şef Hugo Bourny ile ideal yemek-şarap eşleşmesi, erişilebilir ve geleneksel yemek geleneğini sürdürmektedir.