Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi

Öğrencilerimiz CrazyHubs'ta Başarıya Ulaştı!

Dijital Oyun Tasarımı bölümü Game Studio dersimizde hazırlanan proje ile Crazyhubs'a katılan öğrencilerimiz seçilen 9 proje içerisinde yer aldı.

crazylabs

CrazyLabs’in dünya çapında farklı ülkelerde bulunan ve ekiplere eğitim, ofis ve finansal destek sağlayan hyper-casual oyun hızlandırıcı merkezleri CrazyHubs, İstanbul’da yıllık 2.5 Milyon TL yatırım ile artık ülkemizde de faaliyet gösteriyor. Dijital Oyun Tasarımı bölümünden 3 öğrencimiz, Öğretim Görevlisi Nevin Eryılmaz'ın verdiği Game Studio dersinde hazırlanan projeleri ile profesyonelleri de barındıran 200 ekip içerisinde test ve mülakatlarda başarılı olarak ilk 9 ekip arasında yer aldı. 2. sınıf öğrencilerimiz olan Eylül Dilan GültekinErdem Kaya ve Özgür Gürcan, kurdukları Super Cat Games ile CrazyHubs kuluçka programı kapsamında hem 3 ay ücretsiz eğitim alacak hem de yıllık 1 milyon TL'ye kadar finansal destek alacaklar. 3 ay sürecek fiziksel program esnasında CrazyHubs İstanbul ekiplerine CrazyLabs uzmanları tarafından hyper-casual iş modeli ve oyun yayınlanma süreçleri, marketing, ad monetization, UI/UX, Live-ops, prototip hazırlama gibi konularda eğitimler verilecek.

supercatgames

Öğrencilerimizin bu başarıları Webrazzi'de de haber oldu: https://webrazzi.com/2021/05/25/hyper-casual-oyun-hizlandirici-merkezi-crazyhubs-istanbul-a-secilen-9-girisim/

supercatgames2

 

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz!