Raslantısal İzlerin Dönüşümleri Çevrim İçi Atölye Çalışması

Raslantısal İzlerin Dönüşümleri çevrimiçi atölye çalışmamıza davetlisiniz. Değerli illüstrasyon sanatçısı Sevgi Mülayim ile gerçekleştirilecek etkinliğimiz 18.05.2021 tarihinde 17.00 da yapılacaktır. Etkinliğe buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Meeting ID: 917 1199

Sevgi Mülayim,

2009 yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel sanatlar Heykel bölümünden mezun oldu. Bu süreçte bir çok sergide ve etkinlikte yer aldı.2013 yılına kadar Görsel sanatlar eğitmenliği yaptı. 2013 yılında Roma’ya yerleşti, sinema ve heykel alanlarında eğitim aldı. 2016 yılında kendi mesleğini devam ettirebilmek için Türkiye’ye döndü, dijital illüstrasyon dünyasına girdi ve çocuk kitapları resimlemeye başladı. Zamanla her şeyi kendisine malzeme yaptı. Çocukluğundan kalma bir alışkanlıkla gördüğü lekelerden, bulutlardan, kırık bir duvardan vb. karakter çıkarmaya başladı. Halen çocuk kitapları illüstratörlüğü yapan sanatçı, bu şekillerden çıkan karakterleri de resimlediği kitaplarda kullanmaktadır.