2010 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden yüksek onur ve üçüncülük derecesi ile mezun oldu. 2010-2013 yıllarında Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nde araştırma görevlisi olarak, İstanbul Marriott Asia'da ve Sakarya Grand Otel'de Pastane Chef de Partie olarak çalıştı. 2013 yılında Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde “Coğrafi İşaretlerin Pazarlama Üzerine Etkisi” başlıklı tezi ile yüksek lisans eğitimini tamamladı. Halen İstanbul Üniversitesi'nde Tarih Bölümü okumaktadır. 2014-2017 yıllarında Nişantaşı Üniversitesi MYO Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi olarak çalışmış olup, 2015 yılından itibaren de İstanbul Bilgi Üniversitesi MYO Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır. Halen İstinye Üniversitesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde eğitmen şef olarak görev yapmaktadır.
Araştırma Alanları
- Türk Mutfağı
- Yöresel Mutfaklar
- Pastacılık
- Mutfak Teknikleri
- Ekmekçilik